Сегодня памятник «неизвестному бандиту» установят на Майдане Незалежности

На очереди - областные и районные центры Украины.


Пресс-служба «Нашей Украины» сообщали о намерениях депутата Яворивского:

«Виступаючи з трибуни парламенту, Володимир Яворівський звернувся з подякою до українських виборців за те, що вони дуже тепло відгукнулися на ідею створення пам’ятника “невідомому” бандиту з Мукачевого – збірного образу тих, хто зривав мукачівські вибори.

Народний депутат нагадав, що у коридорі Верховної Ради вже стоїть проект цього пам’ятника. “Він викликав дуже бурхливу реакцію, до пам’ятника підходять люди, щоб упізнати себе: той впізнає вухо, інший – ніс, хтось – підборіддя”. “Образ цього “невідомого” бандита - це такий собі чоловічок, який тримає між ногами Конституцію України, а з кишені у нього стирчать крадені зім’яті бюлетені. Він схожий на багатьох сьогоднішніх наших вождів”, - уточнив Володимир Яворівський.

За його словами, “пам’ятник “невідомому” бандиту вже відбув свою місію у Верховній Раді, тому сьогодні, під час обідньої перерви, цей пам’ятник встановлять для всенародного огляду на київському майдані Незалежності».

Володимир Яворівський повідомив, що “багато областей вже замовляють копії пам’ятника “невідомому” бандиту для того, щоб поставити його в своїх обласних центрах”. “Невдовзі черга дійде і до районних центрів”, - переконаний депутат.

СМ. ТАКЖЕ: СДПУ(о) сделала вид, что не обиделась на памятник «Неизвестному бандиту»


Пресс-служба «Нашей Украины»

23 июня 2004. 13:35

Версия для печати  Версия для печати